Mondhygiënepraktijk Emmen

Vanaf nu is het mogelijk om uw afspraak online in te plannen.

U kunt een afspraak maken voor een eerste consult, Gewoon Gaaf, gebitsreiniging en parodontale nazorg.

Voor bestaande patiënten die hier gebruik van willen maken is het belangrijk om uw e-mail adres gekoppeld te hebben aan uw dossier. U kunt namelijk alleen inloggen met het e-mail adres dat gekoppeld is aan uw dossier. Mocht u hier gebruik van willen maken wilt u dan uw e-mail adres door geven aan mij of de balie assistente? Wanneer uw e-mail adres gekoppeld is kunt u een wachtwoord aanvragen via de inlogpagina. Dit wachtwoord kunt u zelf wijzigen, nadat u bent ingelogd, in een door u gekozen wachtwoord. Lukt het niet om in te loggen, neem dan gerust contact op met de praktijk. Het kan zijn dat uw e-mail adres bij ons niet correct is ingevoerd.

Nieuwe patiënten kunnen zicht via onderstaande knop aanmelden en meteen een afspraak plannen. Voor een 1e consult plan ik altijd een uur, zodat ik voldoende tijd heb om alle informatie te verzamelen en de behandeling uit te voeren. Hierdoor hoeft u niet onnodig vaak terug te komen. Bent u eerder onder behandeling geweest van een mondhygiënist dan is het verstandiger om contact op te nemen met de praktijk. Vaak is er dan minder tijd nodig voor de afspraak.

Passen u de geboden tijden niet of mocht u nog vragen hebben? Bel dan gerust met de praktijk 0591-725940. Niet alle beschikbare tijden zijn online zichtbaar.