Preventieve behandeling

De mondhygiëniste voert een hoogwaardige gebitsreiniging uit waarbij gebruikt wordt gemaakt van speciale instrumenten. Doordat tandplaque en tandsteen grondig worden verwijderd, neemt het aantal bacteriën af, worden tandvleesontstekingen tegengegaan en wordt het eenvoudiger zelf het gebit schoon te houden. Na de behandeling bespreken wij met u op welke termijn u het beste terug kunt komen voor onderhoud. Dit om het niveau van zelfzorg hoog te houden, uw gebit optimaal schoon te maken en eventuele problemen voor te zijn. Onderdeel van de preventieve behandeling is polijsten en zoutstralen. Hierdoor wordt aanslag verwijderd en ontstaat een zichtbaar witter aangezicht.

Preventieve behandeling

V?
Kan ik ingeschreven blijven bij mijn huidige tandarts, terwijl ik daarnaast de mondhygiëniste met een eigen praktijk bezoek voor preventief onderhoud?
A.
Ja zeker, dan kan heel goed. Dit biedt u het grote voordeel van functiescheiding. De preventieve behandeling wordt uitgevoerd door een specialist, de erkend mondhygiënist. Eventuele gebitsproblemen worden behandeld door de tandarts. Zo heeft u op ieder gebied de best denkbare zorgverlener tot uw beschikking.

Openingstijden

Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08-30 - 17:00

 

 

Contact

Mondhygiënepraktijk Emmen
Boermarkeweg 50H
7824 AA Emmen
 
T : 0591 - 72 59 40
E : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.