Bleken

Vanaf 1 november 2012 is het niet meer mogelijk om bij een vrijgevestigde mondhygiënist uw tanden te laten bleken vanwege aangescherpte Europese regels.

Alleen bij de tandheelkundige Professional!

Voorwaarde voor vakkundig bleken is de vakkundige diagnostiek - en die is alleen bij de tandheelkundige professional mogelijk: Zijn de tanden allemaal gezond? Zijn er verborgen gaatjes in de tanden? Is het tandvlees in orde?

Alleen schone tanden kunnen effectief worden gebleekt. Wij verwijderen daarom eerst alle uitwendige plaque en tandsteen grondig. Een dergelijke tandreiniging is, ook wanneer men erg zijn best doet, thuis niet mogelijk.

Aanwezige vullingenkronen en facings kunnen niet worden gebleekt, wij wijzen u op vullingen en kronen die u zich misschien helemaal niet meer herinnert, omdat ze onzichtbaar zijn.

De bleekmaatregelen waarover een tandheelkundige professional kan beschikken, zijn meer diversomvangrijkergelijkmatiger en behoedzamer dan vrij te verkrijgen middelen.
Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat bij vakkundig tandenbleken door de tandheelkundige professional het tandglazuur niet wordt aangetast.

Dankzij speciale werkzame stoffen bevorderen de Opalescence-preparaten zelfs de gezondheid van de tanden, omdat het tandglazuur wordt versterkt tegen cariësaanvallen.

De diagnose en bewaking door de tandheelkundige professional geeft u de noodzakelijke zekerheid.

Nb: Soms kunnen bepaalde tanddelen sneller of minder gelijkmatig bleken dan andere delen. Resultaten kunnen variëren. In 5% van alle gevallen kunnen tanden bestand zijn tegen bleken.


 

Openingstijden

Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08-30 - 17:00

 

 

Contact

Mondhygiënepraktijk Emmen
Boermarkeweg 50H
7824 AA Emmen
 
T : 0591 - 72 59 40
E : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.